+31 (0)85 9020 960 contact@teamup.nl

Sales

 

Verkoop van recreatief vastgoed particulier en zakelijke markt

Gespecialiseerde sales

De verkoop van recreatiewoningen aan particulieren of zakelijke investeerders vereist gespecialiseerde kennis en vaardigheden van de sales professionals. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden wanneer het om de verkoop van een vakantiewoning gaat. Wordt de recreatiewoning verkocht met een gegarandeerde huurbrengst of is er sprake van bijvoorbeeld een mix van “eigen gebruik” en verhuur? Allerlei belangrijke factoren die het voor een ge├»nteresseerde koper niet eenvoudig maken om de juiste beslissing te nemen.

Onze sales professionals met een bewezen netwerk, hebben jarenlange ervaring opgedaan met de verkoop van recreatief vastgoed en staan garant voor zeer tevreden kopers en goede verkoopresultaten waarbij de gestelde targets behaald worden.

Verkoop van vakantiewoningen op record niveau in 2019

De juiste verkoopstrategie

Een gedegen marktonderzoek voorafgaand aan de Start Verkoop is essentieel. Het is immers van groot belang om te weten hoe u product zich verhoudt tot de posities van andere partijen in de markt die dezelfde doelgroep benaderen als u.

  • Is uw resort/locatie onderscheidend genoeg ten opzichte van de concurrentie?
  • Voldoen uw vakantiewoningen qua uitvoering aan de verwachting van de huurders?
  • Zijn de rendementen in combinatie met eigen gebruik interessant genoeg voor particuliere beleggers?

Belangrijke vragen waarvan de antwoorden bepalen hoe uw resort het beste in de markt gezet kan worden.

TeamUp kent de recreatieve vastgoed markt als geen ander en is samen met u in staat om uw resort op de juiste wijze in de markt te zetten om verkoopresultaten te kunnen maximaliseren.

Ken uw marktpositie

Contact opnemen

TeamUP

Cellebroedersweg 7a
8261 GV
Kampen

Tel. +31 (0)85 9020 960
KVK 75918919