+31 (0)85 9020 960 contact@teamup.nl

Marketing

 

Optimaliseer uw vindbaarheid en genereer meer leads en sales

Online marketing

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing campagnes. Tevens bouwen en/of verbeteren wij bestaande websites en social media kanalen van onze klanten om het online bereik van hun doelgroep te maximaliseren. Wij zorgen voor een betere vindbaarheid bij de zoekmachines en een verhoging van het aantal relevante bezoekers op uw website en social media kanalen. Waardoor u meer leads en omzet genereert. Dit doen wij door de inzet van zoekmachine optimalisatie, Google Adwords, Facebook, Instagram en Remarketing campagnes.

Meer dan 85% van uw klanten reageert online

3D Animaties

In de opstartfase van uw project is het niet eenvoudig om potentiële investeerders een goed inzicht te geven in hoe uw resort er nu precies uit komt te zien. Een 3D animatie is een perfecte tool om te laten zien hoe het resort eruit ziet als het eenmaal gerealiseerd is. Onze 3D animaties zijn bijna niet van de werkelijkheid te onderscheiden.

voorbeeld van een door TeamUp
gerealiseerde 3d animatie

Printed media

Naast Online media is Printed media ook nog steeds een belangrijk om uw resort onder de aandacht te brengen van potentiële investeerders. Als advertentie medium in dagbladen of magazin’s en als ondersteuning voor de sales activiteiten doormiddel van brochures, flyers etc. in uw eigen “company” huisstijl.

Onze designers weten treffend de producten van onze klanten om te zetten in creatieve, inspirerende content.

Contact opnemen

TeamUP

Cellebroedersweg 7a
8261 GV
Kampen

Tel. +31 (0)85 9020 960
KVK 75918919